Splitski vijećnici dio materijala za sutrašnju sjednicu dobili tek danas popodne – zakazale službe Grada?

Splitski gradski vijećnici u Banovini će sutra u 9 sati ponovno zaposjesti za isti stol kako bi odlučivali o nizu točaka, čak više od 50 što bi sjednicu moglo odvesti u kasne noćne sate.
Na dnevnom će se redu naći i izvješća gradskih tvrtki i ustanova od kojih su neka, kršeći Poslovnik rada vijeća, stigla ni 24 sata prije sjednice.
Točno u 16:11 sati službenim su kanalima vijećnicima stigli dopunjeni materijali s financijskim izvještajima za 2021.  godinu, i to za Muzej grada Splita, Galeriju umjetnina, Zlatna vrata, Multimedijalni kulturni centar, Gradsku knjižnicu Marko Marulić, Prirodoslovni muzej i zoološki vrt, Etnografski muzej, Gradsko kazalište mladih, Hrvatski pomorski muzej, Gradsko kazalište lutaka te vrtiće Cvit Mediterana, Radost, Grigor Vitez i Marjan.
Sigurno će ovo biti jedna od primjedbi vlasti, kao i ona kako će se sjednice održavati redovitije, ali s manje točaka na dnevnom redu.

Kako saznajemo, na Odboru za proračun i financije održanom danas rečeno je kako su odgovorni sve poslali na vrijeme, ali kako su zakazale službe u gradu.

POSLJEDNJE DODANO: