Upoznajte Angela!

Angelo je 23-godišnji student Glazbene akademije u Ljubljani, smjer operno pjevanje koji je s pjesmom „Zauvijek moja“, na ovogodišnjem 19. Darfestu, osvojio je Grand Prix za 1. mjesto.

–  Pjesma Zauvijek moja, s drugim izvođačem i tekstom, bila je prijavljena na najveći slovenski festival, ali nije prošla. Uvijek se sve dešava s nekim razlogom. Pjesmu sam dobio ja na kraju i s njom pobijedio na Darfestu. Bilo me strah kako će to sve ispasti, ipak je to druga država i publika, ali bilo je zaista super. Rođen sam u Makedoniji, živim u Sloveniji i cijeli život želim svoju glazbu proširiti na cijelu regiju. Student sam opernog pjevanja, volim modu, veliki sam gurman i vodim svoju školu pjevanja. Moj najveći hit, pjesmu Jagoda koja je u Sloveniji vrlo popularna, napisao je Martin Žunec tako da mi suradnja i rad izvan granica nije nešto novo – rekao je Angelo.

Pjesma „Zauvijek moja“ kojom ambicioznije stupa na glazbenu scenu, plod je suradnje s autorima Goranom Šarcem, tekstopiscem Robertom Pilepićem i Aleksandrom Valenčićem.

Spot za pjesmu „Zauvijek moja“ pogledajte na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=tN45Xs6sgGo

Glazbom i pjevanjem se bavi od najranijeg djetinjstva, ima nekoliko singlova, a odlikuje ga suverena izvedba i lirski vokalni pristup. Oduvijek mu je želja bila upoznati Olivera, no nažalost zbog njegovog odlaska  ostaje mu slušati njegove kako kaže divne pjesme. U sljedećoj godini  htio bi upoznati Petra Grašu kao i Ninu Badrić i po skorašnjem završetku glazbene akademije u Ljubljani snimiti s njima zajednički duet.

U godini pred nama sigurno ću nastupiti na korčulanskom festivalu Marko Polo u kolovozu mjesecu, a maštam jednog dan biti i na Splitskom festivalu jer obožavam Split, Dalmaciju i Hrvatsku – zaključio je  makedonski glazbenik koji polako i sigurno osvaja hrvatsku publiku.

POSLJEDNJE DODANO: