Pogledajte otvorenje Splitskog krnjevala i zaplešite Zumbu na rivi maškarani

Spli’ski Krnjeval 2018. započinje krnjevalskim vjenčanjem tajnog ljubavnog para – meštara ovogodišnjeg ljubavnog krnjevala koje ćemo tek otkriti. Za ljubavni par odabiru se najistaknutiji mladić i djevojka koji su na neki specifičan način obilježili proteklu godinu. Nakon Nives Ivanković, Pjerina i Valentine, Ave i Pernara, u subotu ćemo otkriti ovogodišnji par te ih vjenčati na rivi.
Kao svadbeni dar dobivaju ključ Grada Splita te zadatak da u slijedećih deset dana očiste Split od svih problema.

Ako vam se ne da maškarati, možete doći i u šarenom, samo nek je veselo, jer ovo je jedan rasplesani zaljubljeni krnjeval!

Prije vjenčanja, u 12h kreće veliki Zumba fitness party na rivi u kojem mogu sudjelovati baš svi, jer Zumba je ples i vježba za sve generacije u kojoj se na licu mjesta uče koraci bez potrebnog predznanja.

Sudjeluju instruktori i plesači Centra plesa i svih udruga i plesnih klubova koji surađuju u Spli’skom krnjevalu te gostujući i domaći Zumba fitness instruktori: Enmanuel Felix De Los Santos Bello, Meri Tičić Santos, Josipa Baliban, Polina Mytko i Alma Mimica.

Poslije krnjevalskog vjenčanja, nova maškarana gradska uprava podiže zastavu na Pjaci gdje će u Staroj Gradskoj Vjećnici, a sada – Krnjevini biti održana prva Press konferencija nove gradske uprave.

Tokom Krnjevalskih dana tamo će se održati izložba povijesti Splitskih krnjevala, plesne radionice i bal Tanga i Salse te radionice za djecu 6-11g a na kraju i Krnjevalska modna revija.


Kompletan program Splitskog krnjevala 2018. možete pogledati ovdje.

POSLJEDNJE DODANO: