U Konjskom poginule dvije žene, policija pronašla jednog sudionika nesreće

Iz policije su javili kako je sat vremena nakon ponoći državna cesta 56, na kojoj se dogodila prometna nesreća, otvorena za promet.

Najnovije:
U prometnoj nesreći koja se dogodila iza 20 sati kod objekta Verona u Konjskom, život su izgubile dvije ženske osobe. Jedna osoba je prevezena na liječenje u splitsku bolnicu.

Policija je izvijestila kako traže očevice nesreće, a kako doznajemo, u službene prostorije dovodi se osoba za koju se sumnja da je izazvala nesreću. Navodno se nakon udesa udaljila u nepoznatom smjeru.

Svakako, više će biti poznato nakon očevida policije – od uzroka pa do detalja koji su se odvijali nakon još jedne tragedije na cestama.

Ranije objavljeno:
Večeras, nešto poslije 20 sati na DC 56 u mjestu Prugovo došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna i jedno kombi vozilo.

Dvije osobe su smrtno stradale dok je jedna osoba vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u bolnicu.
Cesta je zatvorena za sav promet koji je preusmjeren na obilazne pravce. O prometnoj nesreći je obaviješten dežurni zamjenik državnog odvjetništva te slijedi obavljanje očevida. 

Policija moli očevice ove nesreće da se jave u Postaju prometne policije na brojeve telefona 021/ 504-036 i 504-010 ili osobno pristupe u postaju na adresi Put Plokita 81, Split ili da nazovu 192. 

POSLJEDNJE DODANO: