OPG2Go Splićanin Dejan Grepo spojio je proizvođače na jedinstvenoj web platformi

U vrijeme koronavirusa sve aktualnije postalo je kupovati proizvode s tržnice na internet platformama. Na društvenim mrežama stvorene su brojne grupe, Online-tržnice i mjesta za kupi-prodaj usluge, a jedna takva, zbilja fantastična ideja, rodila se ‘u glavi’ Dejana Grepe, Splićanina koji se bavi turizmom na Braču, a između ostalog programira i web stranice.

Baš jedan takav hvale vrijedan projekt zaživio je prije nekoliko dana kada je putem stranica ‘OPG2Go‘ spojio brojne OPG-ove, mesare i ribare koji uz besplatnu registraciju ondje mogu dobiti ‘oglasni prostor’.

– Ideja je došla zbog situacije s koronavirusom jer sam i sam kronični bolesnik koji ima astmu pa sam tako u rizičnoj skupini kojoj nisu preporučeni izlasci i odlasci u trgovinu i tržnicu. Pokrenuo sam stranicu kako bi na lagan način nabavili domaće namirnice, kazuje nam Dejan koji živi s trudnom suprugom i malim djetetom.

– ‘OPG2Go’ je zamišljen da funkcionira na razini cijele Hrvatske te je uspješno povezao OPG-ove po svim županijama, dodaje Grepo.

Na kućnu adresu proizvod stiže u roku 24 sata.

– Izrađena je i aplikacija za android uređaje ‘OPG2Go’ koja će biti dostupna za besplatno skidanje kroz par dana na Google Play-u,  a u izradi je i aplikacija za iPhone uređaje, zaključuje nam Dejan Grepo koji kaže kako samo dobiva odlične povratne informacjie za uslugu koja je, u pravom obimu riječi, na dohvat ruke.

POSLJEDNJE DODANO: