Mourinho: Sada smo izgubili šanse za osvajanje naslova

– Sada smo izgubili šanse za osvajanje prvog mjesta. Suviše ovisimo o rezultatima drugih momčadi – izjavio je razočarani Jose Mourinho, menadžer Chelseaja, nakon šokantnog poraza njegove momčadi na gostovanju kod Crystal Palacea 1-0 u 32. kolu Premiershipa.

– Crystal Palace je zaslužio ovu pobjedu. Borili su se kao da se bore za svoje živote. Imali smo dobre šanse, ali je njihovo vratar imao nekoliko dobrih obrana u prvom poluvremenu. Njihov duh je bio jači, njihova želja i strast je bila veća. To je ono zbog čega sam razočaran, ali možemo samo sebe kriviti za ovaj poraz – rekao je Mourinho.

– Neki od naših igrača se ne snalaze na ovakvom tipu utakmica, kao što su Stoke u gostima, Everton u gostima ili Newcastle u gostima. Mogu li to promijeniti? Ne znam. Imam odlične obrambene igrače, ali igrači na ostalim pozicijama mogu biti problematični – dodao je portugalski stručnjak.

Objasnio je i zbog čega je pojurio prema skupljaču lopti kada ovaj u sudačkoj nadoknadi nije brzo vratio loptu Cesaru Azpilicueti

– Nije u redu da se ta djeca odgajaju na takav način i uče takvim stvarima. Ja sam pojurio zbog Azpilicuete jer sam se bojao da će izgubiti živce i odgurnuti dječaka ili napraviti nešto slično kao što je Eden Hazard napravio prošle sezone protiv Swanseaja. Rekao sam dečku da ne radi takve stvari.


POSLJEDNJE DODANO: