Maloča: Tužni smo, puno više smo očekivali od derbija

Hajdukov kapetan Mario Maloča je nakon 2:0 poraza od Dinama na Poljudu priznao da je zagrebačka momčad ovaj put zasluženo došla do sva tri boda.

– Dinamo je zasluženo slavio. Ne znamo što je točno bilo kod tog penala, netko govori da je Milovićeva ruka bila preblizu tijelu, ali nećemo ništa govoriti o suđenju jer smo odigrali jednu jako slabu utakmicu. Pritiskali su nas visoko, nismo mogli uspostaviti našu igru, vezni red nam se malo gubio i onda smo Milović i ja morali voditi igru, a znamo da nije dobro kada stoperi vode igru.

Bijelima u subotu ništa nije išlo po planu. 

– Planirali smo ići na pobjedu, ali odigrali smo vjerojatno najlošije prvo poluvrijeme ove sezone i stvarno ne znam što bih rekao. Tužni smo i žalosni, puno smo očekivali od ove utakmice, a na kraju nismo ništa dobili. 

Na kraju je Hajduk krenuo na sve ili ništa. Na zadnji korner krenuo je i vratar Stipica, a rezultat je bila kontra iz koje je Halilović postavio konačnih 2:0.

– Isto je izgubiti 1:0 ili 2:0, pokušali smo na kraju zabiti taj izjednačujući pogodak, ali nažalost oni su iz te kontre zabili drugi gol. 

U početku utakmice Hajduk je izgledao kao momčad bez glave i repa. Vezni red gotovo nije ni postojao, a u nekim trenutcima “bijeli” su izgledali pomalo preplašeno.

– Nismo se prepali, nemamo se koga prepasti, to su igrači kao i mi. Istina puno više zarađuju, ali igra se 10 na 10, ne može se reći ni jednom igraču da nije dao sve od sebe, ali igra se onoliko koliko ti protivnik dozvoli – zaključio je Maloča.

POSLJEDNJE DODANO: