NA SJAJNOM NIVOU

Valamar – lider u hrvatskom kampiranju: Osvojeno 11 priznanja za kvalitetu

Na nedavno održanom Kongresu hrvatskog kampinga, koji se odvijao u hotelu Olympia u Vodicama od 14. do 16. studenog, Valamar je osvojio brojna priznanja za kvalitetu u kampingu. Organiziran u suradnji s Kamping udruženjem Hrvatske (KUH) i podržan od strane Ministarstva turizma i sporta RH te Hrvatske turističke zajednice, ovogodišnji kongres predstavio je iznimne uspjehe hrvatskog kamping sektora i raspravljao o izazovima koji ga očekuju.

Valamarovi kampovi su ponovno potvrdili svoju izvrsnost i osvojili priznanja u više kategorija. Valamar je sveukupno osvojio 11 priznanja za kvalitetu u svojim kampovima, uključujući prestižno “Croatia’s Best Campsites 2024”. Također su nagrađeni za inovativne pristupe kampiranju.

Bruno Radoš, direktor operacija za kampove u Valamaru, istaknuo je:

Valamar dugi niz godina ulaže značajna sredstva u kamping segment, posebice u premium kampove. Uz nagradu za Kamp godine koju je osvojio Istra Premium Camping Resort na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma te čitavog niza priznanja, dokaz su visoke kvalitete Valamarovih kampova. Nastavljamo ulagati u održivost, naše zaposlenike i vrhunska iskustva gostiju.

Također, za sezonu 2023. Valamar je dodatno uložio 20 milijuna eura u poboljšanje uvjeta za svoje zaposlenike, uključujući povećanje plaća, nagrade, edukaciju i programe usmjerene na poboljšanje kvalitete života djelatnika u destinaciji. Istra Premium Camping Resort je primio znatna ulaganja u posljednjih sedam godina, ukupno 81 milijun eura, što obuhvaća i 7 milijuna eura za poboljšanje javne turističke infrastrukture, plaža, šetnica, cesta, igrališta i drugih sadržaja koji su na raspolaganju lokalnoj zajednici. Kamp je također dobio visoka priznanja od strane ADAC-a i ANWB-a, njemačkog i nizozemskog autokluba, te nosi oznaku EU Ecolabel za turistički smještaj, promovirajući ekološku izvrsnost.

Ova priznanja potvrđuju kontinuirani trud Valamara u pružanju visokokvalitetnog iskustva za svoje goste i očuvanje okoliša, što ga čini vodećim igračem u hrvatskom kamping sektoru.

POSLJEDNJE DODANO: