Moyes: Razočaran sam samim sobom

Davis Moyes, menadžer Manchester Uniteda, priznao je kako u svojoj prvoj sezoni na čelu struke velikana s Old Trafforda nije ispunio vlastita očekivanja…

Manchester Unted je odavno ispao iz utrke za naslov prvaka Engleske kojeg je prošle sezone osvojio pod vodstvom Alexa Fergusona, a gotovo sigurno neće igrati niti u Ligi prvaka iduće sezone.

– Stigao sam u Manchester United s velikim osobnim očekivanjima, jer sam došao u pobjednički klub. Ja imam pobjednički mentalitet, ali sam razočaran samim sobom jer ga nisam uspio realizirati u ovoj sezoni. Naravno, nije u pitanju da se nisam trudio ili da nisam dovoljno želio – izjavio je Moyes.

– Čovjek uvijek mora sagledati što je napravio, krenuti dalje i analizirati je li možda mogao nešto i bolje učiniti. Nismo igrali ove sezone dovoljno dobro na regularnoj bazi onako kako sam priželjkivao i moramo pronaći taj kontinuitet koji nam treba. Važno je dobivati utakmice, velike i one ne tako velike. Mi želimo pobjeđivati i momčadi s vrha ljestvice i one iz donjeg doma – još je rekao škotski stručnjak.

POSLJEDNJE DODANO: