Romero: Subašić je odličan, ali želim ostati u Monacu

Argentinski reprezentativac Sergio Romero nalazi se na posudbi u Monacu iz Sampdorije i nema ništa protiv ostanka. Iako je ove sezone branio vrlo malo, Romero ne želi napustiti Monte Carlo…

Danijel Subašić od početka sezone je prvi izbor Claudija Ranierija i argentinski vratar Sergio Romero koji je doveden na posudbu skuplja mrvice. Romero je u među vratnicama bio malo, branio je tek u tri susreta Francuskog kupa te u jednom susretu Liga kupa dok u prvenstvu pokraj Subašića nije upisao niti minutu.

Romero je unatoč tome zadovoljan u Monacu i priznaje kako ima vrlo jaku konkurenciju.

– Dobro sam se snašao u vrlo ambicioznom klubu gdje je i sjajan vratar Danijel Subašić. Volio bih više igrati i borit ću se za minutažu. Jasno mi je da je Danijel odličan i prihvaćam konkurenciju, ali želim se izboriti za svoje mjesto.

Kako Subašić brani u prvenstvu, Romero se nada da će s Monacom otići daleko u kup natjecanju i podići trofej.

– To mi je san, doći na Stade de France i podići trofej. Psihički sam vrlo jak i mogu na taj način nadoknaditi izostanak veće minutaže.

Što se tiče ostanka u klubu, Romero je jasan.

– Imam ugovor sa Sampdorijom još jednu sezonu, ali u ugovoru o posudbi postoji klauzula prema kojoj ga Monaco može otkupiti na kraju sezone. San mi je ostati u Monacu, obitelj se odlično snašla u Monte Carlu, igram u vrlo ambicioznom klubu i ne želim ga napustiti – dodaje Romero.

POSLJEDNJE DODANO: