BESPLATAN ULAZ

Split ipak ima Advent na Zvončacu

Dok se pripreme za Advent na ostalim splitskim lokacijama tek zahuktavaju, na najnovijoj event zoni KOLUR-Zvončac već je spreman program koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse. Od 29. studenog do 1. siječnja, u predivno uređenom prostoru lokacije Kolur-Zvončac, Splićane i njihove goste očekuju svjetlosne instalacije, božićne poslastice, vrhunski izvođači te nezaboravna atmosfera po kojoj je ovo novo hit mjesto za izlazak u gradu postalo prepoznatljivo.

Bogat glazbeni program: Belan, Diktatori&Guiliano, Psihomodo Pop i mnogi drugi

Nakon Split Park Festivala, Kolur Open AIR-a i Beer Đira, vrijeme je da KOLUR-Zvončac zablista u božićnom ruhu i postane omiljena splitska adventska lokacija. Uz svakodnevni program, resident DJ LIXON-a, za izvrstan provod pobrinut će se Diktatori&Guiliano, Silente, Psihomodo Pop, Neno Belan, Vesna Pisarović, Vojko V te mnogi drugi, poručuju organizatori.

Posebni program za najmlađe

Organizatori su pripremili i poseban program za najmlađe posjetitelje. Nedjeljom od 10 do 14 sati, čaroliju Adventske Fjere upotpunit će dječji smijeh i energija. Tu su niz zabavnih božićnih radionica i predstava, uz zabavne popratne sadržaje kao što su utrka u zamatanju darova, fotografiranje s Djedom Božićnjakom i čitanje božićnih bajki.

Prostran šator za uživanje bez obzira na vrijeme

Možda i najbolja vijest za posjetitelje Adventske fjere na Kolur-Zvončacu jest kako je postavljen iznimno prostran šator koji će osigurati vrhunske uvjete za zabavu i u slučaju lošeg vremena.

Gastronomska ponuda i besplatan ulaz

U suradnji s lokalnim ugostiteljima, pripremili smo i bogatu Božićno-dalmatinsku gastronomsku ponudu, a ulaz će biti besplatan svakog radnog dana, dok će ulaznice za koncerte uskoro biti u prodaji, poručili su organizatori.

Posebna suradnja i iznenađenja

Posebno veseli suradnja s Hajdukom u sklopu koje će biti organizirano gledanje derbija Hajduk – Dinamo, ali i brojna iznenađenja za navijače Bilih. Očekuje se i dječja predstava u suradnji s HNK Split, a dolazak su najavili i brojni poznati Splićani.

Adventska fjera počinje prvog dana prosinca, a radno vrijeme tijekom tjedna bit će od 17 sati do ponoći, subotom i nedjeljom od 11 ujutro do ponoći. Organizatori najavljuju kako će uskoro biti objavljen i detaljan program najboljeg splitskog Adventa na Facebooku i Instagramu.

FOTO:Manush

POSLJEDNJE DODANO: