Split: “Food Eliminator” i u 21 sat, osvojite ulaznice!

Nakon uspješno odigranih predstava u Istri, Opatiji i Zagrebu glumačka ekipa stiže i u našu Dalmaciju. Mjesta u gradu Dubrovniku su rasprodana još prošlog tjedna i to za obe predstave. Nakon agresivnije objave u medijima – u jednom danu rasprodana je predstava za grad Split za 19h te se otvara prodaja za predstavu u 21h.Cijena predstave u pretprodaji iznosi 60 kn, a na dan predstave 70 kn u Globo Travel agenciji, Držićeva 7. 

I za ovu predstavu osigurali smo ulaznice, s tim da ovaj put čitatelje darujemo sa četiri ulaznice (dvije puta dvije ulaznice), a želje možete poslati na naš poznati mail [email protected].Dobitnike ćemo obavijestiti mailom, a ulaznice će moći predignuti od srijede u Globo travel agenciji, Marina Držića 7.Inače, Šibenčani će ugostiti glumačku ekipu 14.03. u HNK Šibenik, a Makarani će imati priliku vidjeti predstavu u Gradskoj sportskoj dvorani dana 15.03. u 19.30h. Prodaja ulaznica u Makarskoj u Fotomuzikalije Joko i Sport Caffe po cijeni od 50 kn u pretprodaji te na dan predstave 60 kn.

Od kada je legendarni glumac Milan Pavlović (Dino Mehmeda Mujkić) nestao iz popularne TV serije “Lud, zbunjen, normalan” nekoliko tisuća njegovih fanova skupilo se na internetskim mrežama buneći se što u novim epizodama nema lika kojeg su mnogi smatrali najvažnijim i najduhovitijim likom serije. Ne čudi stoga što je ova “ludilo” predstava pobudila veliki interes kod hrvatske publike i već možemo reći da će biti najprodavaniji hit bosanske komedije u 2014. godini.
 
Predstava prati sudbinu simpatično glupavog “Food Eliminatora” (Milan Pavlović) i njegove obitelji, a komične situacije u koje upada samo su dio njegovih nevjerojatnih životnih puteva od gubitnika do ispunjenja životnog sna da oženi Severinu, što mu na kraju i polazi za rukom. Upoznajemo u predstavi njegove roditelje, majku koju glumi Haris Gigo Aljević, oca Mehmeda kojeg utjelovljuje Slaven Vidak i sestru Dinu (Staša Dukić) koja sanja da će postati Severina. Milan je otputovao u Brazil gdje je dobio posao iz snova, “uništava” svu hranu koju zaplijene brazilski carinici, a koju turisti naših krajeva pokušavaju “prošvercati” u Brazil.Nakon salvi smijeha koje su ponajviše uzrokovale slike s fotomontažama Milana i poznatih ličnosti s domaće estradne i političke scene, ali i česte glazbene sekvence s koreografijom i to sve sa Severininim hitovima kojima sestra Dina kažnjava svoju obitelj kad su neposlušni, odjednom nas je dočekao neočekivano ozbiljan kraj.Ulaznice Vas čekaju na prodajnim mjestima. Požurite, broj ulaznica ograničen!

POSLJEDNJE DODANO: