OBITELJSKA PODRŠKA

Sinj u akciji: Veća financijska potpora učenicima

Gradonačelnik Grada Sinja, gospodin Miro Bulj, donio je odluku kojom se učenicima osnovnih škola iz obitelji slabijeg imovinskog stanja pruža značajna financijska potpora. Ova inicijativa predstavlja jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 70 eura po učeniku, signalizirajući nastavak brige Grada za svoje najmlađe sugrađane.

Ove godine, pravo na pomoć ostvarilo je 96 obitelji, što predstavlja konkretan korak u pružanju podrške zajednici. Pomoć je namijenjena onima koji se suočavaju s financijskim izazovima, a cenzus za ostvarivanje prava na pomoć povećan je sa 1700 kuna na 230 eura po članu kućanstva.

Ova odluka gradonačelnika Bulja nastavak je prošlogodišnje inicijative koja je uspostavljena s ciljem olakšavanja tereta roditeljima osnovnoškolaca. Povećanjem iznosa pomoći i cenzusa, Grad Sinj pokazuje svoju posvećenost obrazovanju i podršku obiteljima u potrebi.

Grad Sinj ovim potezom još jednom potvrđuje svoju odanost zajednici, naglašavajući važnost obrazovanja i pružanja ruke pomoći onima koji to najviše trebaju.

POSLJEDNJE DODANO: