Predsjedniku gradskog vijeća Ploča pronašli drogu, podnio neopozivu ostavku

Aleksandar Ostojić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Ploča, podnio je neopozivu ostavku nakon što je uhvaćen s metamfetaminom prošlog tjedna.

Kako portal Jug info doznaje, bliski susret policije i Ostojića dogodio se u Pločama. Sve se dogodilo pomalo bizarno. U trenutku prilaska policije Ostojić je paketić s drogom odbacio od sebe, čime je u stvari izazvao sumnju policajaca u ophodnji. Policajci su odmah potom uočili paketića, pa je tako, uhvaćen na licu mjesta, a Ostojić morao priznati kako je droga u njegovom vlasništvu. Sudeći prema količini koja je kod njega zatečena, droga je služila za osobnu uporabu.
Ostojić je odmah priveden i ispitan. Nakon ispitivanja pušten je iz policije.

Inače član SDP-a, Ostojić, zaposlen je kao carinski službenik, a osobekoje ga poznaju tvrde da je miran obiteljski čovjek te da ga s drogom nikada ne bi mogli povezati.

Gradonačelnik Ploča i predsjednik županijskog SDP-a Miša Krstičević, kratko je komentirao kako je Ostojić donio ispravnu odluku o ostavci.

-Smatram da je odluka koju je donio jedina ispravna. Zahvaljujem mu na dosadašnjem obnašanju dužnosti. O novom predsjedniku odlučit će se na idućoj sjednici Gradskog vijeća

Lokalni politički akteri iz opozicijskih stranaka, nisu previše komentirali slučaj, već su rekli da su iznenađeni i da takva osoba ne smije obnašati političku funkciju.

POSLJEDNJE DODANO: