POLITIČKE ISKRE

Ivica Budimir nazvao Ivoševića “tužibabom”

U razvoju priče o prijavi zamjenika splitskog gradonačelnika Bojana Ivoševića protiv premijera, odziv nije izostao ni sa strane potpredsjednika HDZ-a, Ivice Budimira. Budimir je izrazio kritičko mišljenje prema Ivoševićevim postupcima, ukazujući na ono što on smatra “elementarnom političkom nepismenošću”.

Drugi čovjek grada pokazuje nedopustivu razinu političke nepismenosti, komentirao je Budimir, aludirajući na nedavne Ivoševićeve komentare upućene policiji. Budimir ističe razliku između političke rasprave na visokoj razini, kakva je bila između premijera i predsjednika, te Ivoševićevog ponašanja prema policiji. Dodaje da je “nadrealno kako Bojan ne vidi razliku” i naziva ga “aktivistom s petljom koji se pretvorio u tužibaba”.

Potpredsjednik splitskog HDZ-a ne štedi riječi i navodi da je Ivoševićev odgovor na kritiku pretjeran i da se ponaša suprotno civiliziranom političkom diskursu, koji podrazumijeva “malo labavije kriterije u izboru riječi”. Budimir zaključuje da je situacija “više sramotna nego smiješna” i sugerira da bi možda institucije trebale intervenirati.

POSLJEDNJE DODANO: