Splitovi kadeti remizirali sa Zadrom, juniori minimalno poraženi

KADETI : ZADAR-SPLIT  0:0

ZADAR-igralište Bagat-gledatelja 100-sudac Dario Kulušić(Šibenik)

ZADAR: Pinčić-I.Jović-Pranjić-Pantalon-Ivandić-Fantov(73.Zelić)-Bubnjar-Šutić(41.Miletić)-Juričić(64.Butić)-Josić(68.Lisica)

trener: Damir Čačić

SPLIT:Tomić-Maglica(73.Kovač)-P.Jović-Mikulić-Glavaš-Jakić(54.Ljubić)-Roglić(75.Nikpalj)-Roguljić(65.Skaramuca)-Samac-Grubišić-Smokrović(63.Veljača)

trener: Goran Sablić

Kadeti Splita odigrali su bez golova i uzeli bod na neugodnom gostovanju u Zadru.Splićanima je opet osim motiviranog domaćina problem predstavljao iznimno loš travnjak po kojem su se domaćini bolje snalazili. Bez prave igre u kojoj je uglavnom lopta bila u zraku, bod je bio glavni cilj kojem su težili Zadrani. Na kraju su ga i ostvarili iako su se grčevito branili u drugom dijelu utakmice. Split je time zadržao treću poziciju na tablici te u srijedu očekuju četvrt finalnu utakmicu kupa u kojoj su domaćini Gorici.

JUNIORI : ZADAR-SPLIT 1:0 (1:0)
Sudac  Vedran Mamić-Split

ZADAR: Perović-Bašić-Paleka-Viduka-Kapović(78.Glavan)-Galešić(87.Vidaić)-Ćirjak(90.Syla)-Jurjević-Baščevan(71.Baraba)-Miletić

trener: Josip Butić

SPLIT:Kukić-Sušac-Šarić(73.Majstorović)-Baran-Runje-B.Galić(65.Škojo)-Pervan(54.Uzun)-M.Galić-Šalinović-Kelez(60.Jakšić)-Petković

trener: Dalibor Filipović

Zadar se bolje snašao po neravnom travnjaku i pobijedio Split koji nije uspio pronaći put do domaće mreže. Pogodak odluke pao je već u 10.minuti. Frane Čirjak,inače prvotimac Zadra, sjajno je izveo slobodnja I s 17-18 metara iznenadio Kukića. Split je imao prividnu inicijativu, naročito u završnici utakmice no iz nekoliko izglednih prilika igračiDalibora Filipovića nisu uspjeli matirati Perovića. Splićane također u nadolazaćem tjednu čeka četvr  finalni kup ogled s Lokomotivom kojeg igraju u četvrtak u Parku mladeži.

POSLJEDNJE DODANO: