TREBALI SU IGRATI U BIOGRADU

Nogometaši Sloge iz Mravinaca doživjeli prometnu nesreću, vozač autobusa preminuo

Nedjeljni susret u Biogradu, rednog broja 14 u trećem razredu nogometnog natjecanja, odgođen je. Sraz domaćeg Primorca i Sloge iz Mravinaca odigrat će se u nekom novom terminu zbog tragičnog slučaja koji se dogodio na autocesti Zagreb-Split. Naime, nogometaši Sloge doživjeli su prometnu nesreću u kojoj je život izgubio vozač autobusa. Kako doznajemo, u vožnji je vozaču pozlilo, a iako su ga pokušali oživljavati članovi stručnog stožera Sloge, nisu uspjeli. Sreća je u nesreći da je vozač bio toliko priseban pa je skrenuo bus u krajnje desni traku pa je tom desnom stranom udario u zaštitnu ogradu, ali time spriječio dodatne posljedice.

Cijelo pretposljednje kolo natjecanja trebalo se igrati u nedjelju, zbog Dana sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, a ostaje tako u rasporedu sedam od ukupno osam susreta.

Vodice igraju kod Zadra, Neretvanac kod Zagore, a kaštelanski GOŠK kod Junaka. Omiš će ugostiti Split, Hrvatski vitez Uskoka, a GOŠK s juga Kamen. Makarski Zmaj u ovom kolu igra s Neretvom.

POSLJEDNJE DODANO: