VATRENI POVRATAK

Nives Celzijus trijumfira s novom pjesmom “Migni, namigni”

Povratak na glazbenu scenu Nives Celzijus obilježava novim singlom “Migni, namigni”, koji potpisuju renomirani autori Miroslav Škoro i Ivica Plivelić. Snažno usredotočena na glumu u posljednjim godinama, Nives iznenađuje svoje obožavatelje ovom veselom i zaraznom melodijom.

U svom novom videospotu, Nives, poznata po svom seksipilu i karizmi, oduševljava kombinacijom pjevanja, plesa i – neočekivano – ribolova. Spot, koji odiše humorom i živopisnim plesnim pokretima, obećava postati hit među ljubiteljima zabave.

Nives komentira svoj povratak glazbi s entuzijazmom:

Bila sam ugodno iznenađena kada su me Škoro i Plivelić nazvali da imaju pjesmu baš za mene. Posljednje 2-3 godine nekako sam se više fokusirala na glumu, snimala u kontinuitetu nekoliko serija koje zahtijevaju svakodnevni, često i cjelodnevni angažman. Ako tome pridružimo i velike televizijske projekte kao što su Tlzp i Masked singer, ne ostaje previše vremena za druge poslove. No čim sam čula pjesmu i stih “Ja sam cura ispod Sljemena, za budale nemam vremena”, znala sam da je to pjesma baš za mene i da je došlo vrijeme da se ponovno i glazbeno aktiviram. Emocijom i tematski me dosta podsjeća na “Karanfile” jer je vesela i vrckasta, budi pozitivu, a meni je priznajem nedostajalo malo tih lakih nota i bezbrižne muzike kao predah od tih svakodnevnih, teških tema.

Za snimanje spota, Nives se prvi put oprobala u ribolovu, gdje je neočekivano ulovila veliku ribu.

Nisam planirala ulov, ali s ribama je kao i s muškarcima – najviše grizu kad ih najmanje očekuješ, šaljivo zaključuje Nives, dodavši kako je ulovljenu ribu odmah vratila u vodu, dok je ‘kapitalac’ u videu dodan animacijom.

Osim glazbenog projekta, Nives ne prestaje oduševljavati svoje fanove i na malim ekranima. Trenutno je zvijezda popularne serije “San snova”, a najavljuje i skori povratak na koncertne pozornice širom Hrvatske i regije. S gotovo milijun pratitelja na društvenim mrežama, Nives redovito dijeli trenutke iz svog života, a na radost svojih muških obožavatelja, otkriva da je i dalje slobodna.

“Migni, namigni” ne samo da obećava biti hit ove godine, već i signalizira Nivesin povratak glazbenim korijenima, ističući njezinu svestranost kao umjetnice. S ovom pjesmom, ona ne samo da osvaja top liste, već i srca svojih brojnih obožavatelja, potvrđujući svoj status kao jedne od najznačajnijih figura na hrvatskoj estradi.

POSLJEDNJE DODANO: