SLAO I OBJAVLJIVAO EKSPLICITNE SADRŽAJE

“Neće me zaustaviti ni kordon policajaca da objavim fotografije i videa jer želim osvetu…”

Kaznenu prijavu zbog zlouporabe snimke eksplicitnog sadržaja te prijetnje smrću dobio je Splićanin Mario M. (46) koji je, smatra se, svoju bivšu djevojku maltretirao tri tjedna. Osim uznemirujućih poruka prepunih prijetnji, odlučio je poslati njezinim članovima obitelji te prijateljima i kolegama njezine eksplicitne fotografije, a objavljivao je i na društvenim mrežama, stranicama raznih klubova, pa i nogometnih, kao i njezina fakulteta. 

Splitski Općinski sud prije koji je tjedan donio nepravomoćnu osuđujuću presudu od 15 mjeseci zatvora.

Sad će tvoje gole fotografije kao i videa koja imam vidjeti svi od prijatelja do rodbine i fakulteta i drugih institucija. Neće me zaustaviti ni kordon policajaca da objavim fotografije i videa jer želim osvetu – pisao je Splićanin.

Ja ti se kunem u život svoje djece, imaš 2 dana, izmisli kako, boli me ku*ac kako, 20.000 kuna, inače sve ide u javnost. Znači, od sutra sam u zatvoru. Razumijem. A što kad izađem? Samo pitam. Tebe treba na kolac – dio je tih poruka.

Bivša djevojka rekla mi je da je ostala trudna i da joj treba novac za pobačaj. U međuvremenu sam saznao da to dijete nije moje, pa sam u boli i tuzi nepromišljeno postupio – govorio je u sudnici tvrdeći da je sve bilo u afektu.

Boravak u pritvoru na mene je utjecao te se kajem zbog počinjenog. Više se to neće ponoviti i nemam nikakve namjere u budućnosti kontaktirati oštećenu.

POSLJEDNJE DODANO: