REPREZENTACIJE NISU PROBLEM

Mislav Karoglan na prvom treningu u četvrtak neće imati samo petoricu igrača na raspolaganju

Kad se u četvrtak ponovo okupe igrači Hajduka, trener Mislav Karoglan bi na raspolaganju trebao imati većinu nogometaša. Reprezentativne utakmice neće previše naškoditi Hajduku, jer u ovom trenutku samo su petorica pozvanih u razne selekcije.

Aleksandar Trajkovski će igrati za Sjevernu Makedoniju, Niko Sigur za U-21 reprezentaciju Hrvatske, Filip Čuić za Bosnu i Hercegovinu u istom uzrastu, dok su Roko Brajković i Luka Vušković na popisu U-19 reprezentacije. I to je manje-više sve. Marko Livaja se oprostio od reprezentacije, Dario Melnjak je imao pretpoziv, prije nego što ga je ozljeda koljena izbacila iz pogona do kraja sezone.

Od te petorice samo je Sigur udarni član postave Hajduka, nije važno kreće li kao desni bek ili u sredini terena. Trajkovski je do sada uglavnom bio joker s klupe, a kad je krenuo od početka (u nedostatku kartoniranog Marka Livaje) zabio je svoj prvi gol za Bijele vrijedan pobjede 1:0 protiv Rudeša.

Čuić je uglavnom na klupi, Brajković također, oni više igraju u Solinu gdje su dvojno registrirani, a Vušković je više u pogonu juniora.

Konkretno to znači da će Karoglan do utakmice s Istrom 1961 (nedjelja, 26. studenog) imati „sve vrijeme ovoga svijeta“ da bi dodatno unapredio igru u svim segmentima, a ta igra je ionako iz utakmice u utakmicu izgledala sve bolje.

Istra 1961 je dužnik Hajduka, baš kao što je to bio Osijek, jer je u prvom kvartalu prvenstva prekinula seriju od devet pobjeda u nizu (što u prošlom prvenstvu, što u ovom) Ivana Leke, te na neki način najavila probleme iz kojih se Leko neće izvući do otkaza (nakon što je na Poljudu slavio Osijek).

POSLJEDNJE DODANO: