DLAKAVI DOPRINOS

Matijević se pridružio akciji u sklopu Movembera: “Brada mora pasti!”

Davor Matijević, predsjednik splitskog SDP-a, danas je na svom Facebook profilu objavio da sudjeluje u Movemberu, mjesecu posvećenom podizanju svijesti o raku testisa i važnosti prevencije.

U sklopu svoje angažiranosti, Matijević se ovaj mjecec neće brijati te je odlučio staviti svoj “dlakavi doprinos” na raspolaganje Bradatoj aukciji.

“Brada mora pasti!”, poručuje Matijević u svojoj objavi, pozivajući sve svoje prijatelje, simpatizere i građane Splita da podrže ovu važnu inicijativu. On ističe da je Movember prilika da se podigne svijest o ozbiljnosti problema raka testisa i da se skrene pozornost na preventivne mjere.

Movember je, mjesec kad se treba osvjestiti o borbi protiv raka testisa, odnosno važnosti prevencije. To je razlog zašto sam i ja prestao kratiti svoju bradu i sad je stavljam na raspolaganje Bradatoj aukciji. Cijena, prava sitnica, skidam je za 1 €, ali ne budite cicije, uplatite Županijskoj ligi protiv raka što je moguće više!

Uplatite na račun HR7024070001500328251 s napomenom ‘Za Bradatu 2023. – ime kandidata’ ili donesite direktno na dan Bradate u Plan B.

Vidimo se 2. prosinca u Planu B i zapamtite: Brada će narast, al muda neće. – napisao je.

POSLJEDNJE DODANO: