POVRATAK U REPREZENTACIJU

Luka Ivanušec se vraća u akciju: Ključna prisutnost u reprezentaciji za kvalifikacijske utakmice

Luka Ivanušec vratio se u reprezentaciju nakon izbivanja zbog ozljede gležnja.

Ozljeda je stvar prošlosti pa će Luka biti uzdanica Vatrenih u odlučujućim kvalifikacijskim utakmicama protiv Latvije i Armenije.

Spreman sam i drago mi je da sam opet ovdje, posebno jer sam propustio zadnje okupljanje. Uvijek se lijepo vratiti u reprezentaciju, a sad je na nama da odradimo ove dvije utakmice – istaknuo je Ivanušec i najavio predstojeće dvoboje:

Znamo što moramo raditi, moramo dobiti obje utakmice, fokusirati se na nas. Mislim da smo spremni, radili smo analize i spremni smo za utakmicu.

O trenutačnoj formi…

Hvatam formu, polako sam dobivao minute u Feyenoordu, noga je svakim danom bolje, mislim da sam sada na sto posto i neće biti nikakvih problema. Normalno treniram. Krenuo sam jako dobro, onda se dogodila ozljeda, međutim to je nogomet. Na meni je da se što prije vratim u prvih jedanaest, da dobro treniram i radim. Što se tiče kluba, prezadovoljan sam. Klub je na visokoj razini i pazi se na svaku sitnicu. Mislim da sam napravio jako dobar izbor.

O načinu igre protiv Latvije i Armenije…

Moramo igrati brzo, lopta mora ići kako ne bi imali vremena postaviti se na vrijeme. Moramo ubrzati igru i sigurno ćemo doći situacije. Moramo to odraditi i siguran sam kako nitko neće osjećati umor. Imamo pritisak, ali znamo se s tim nositi. Bez obzira na to što su dvije utakmice u kratkom roku svi će biti spremni, znamo da nam o ovome ovisi Euro, stoji na stranici HNS-a.

POSLJEDNJE DODANO: