VICOMLAT – Prvo splitsko natjecanje u vicevima

Povodom Međunarodnog dana šale (svima nam poznatog kao prvi aprililili), Centar plesa i StandUp Split organiziraju prvo natjecanje u pričanju viceva – Vicomlat! 

Svi su pozvani  u Centar plesa (prostor nekadašnjeg kluba Masters na Gripama) u utorak 1.4. u 22h.  – možete se doći samo nasmijati a možete se i na licu mjesta prijaviti i ispričati svoj vic i otići kući bogatiji za 300kn .Pravila su jednostavna – svatko se može na licu mjesta prijaviti i ispričati dva vica.

Vicevi ne moraju biti vaši originalni, glavno da su smiješni i da zabavite publiku, jer osim žirija i publika određuje nagrade! Nagrade publike su kino ulaznice sponzora Cineplexxa i pizza u Fast Foodu Điđi, a žiri dodjeljuje nagradu od 300kn gotovine i plesni tečaj po izboru.Tradicija zbijanja šale potječe čak iz 1564. kada se početkom travnja održavao festival ludosti zvan ”Quirinalia”.

Upravo te godine francuski kralj Karlo Deveti je predstavio novi kalendar po kojemu je početak Nove godine pomaknut sa 1. travnja na 1. siječnja. Oni koji nisu slijedili novi zakon Novu godinu su i dalje slavili 01. travnja te su bili ismijavani i proglašavani prvotravanjskim budalama. 

Nadamo se da ćemo se svi u utorak dobro nasmijati, a da će najbolji i odnijeti vrijedne nagrade!Više informacija pogledajte na stranicama organizatora: www.centarplesa.hr i  www.standup-split.com

POSLJEDNJE DODANO: