[EKSKLUZIVNO] Legendarni Iron Maiden sletio u Split, donosimo vam prve fotografije!

Privatnim zrakoplovom Embraer Legacy 650 kompanije Air Hamburg, nakon dva sata leta iz zračne luke London Stansted, danas su u 16:35 na Resnik sletjeli legendarni Iron Maideni.
Dolazak je bio tajan, nije evidentiran bio ni u polascima ni dolascima u londonskoj ni u splitskoj zračnoj luci, no i unatoč tomu činjenica da ih je dočekala ekipa DalmacijaNewsa nije im utjecala na iznimnu ljubaznost i susretljivost. Naša fotoreporterka Ivana Ivanović snimila ih je odmah po slijetanju i pred polazak prema Splitu koji će biti njihova baza tijekom idućih nešto više od tri tjedna. Bili su vrlo opušteni, a uz legendarne glazbenike su i njihove obitelji. Premda su prve informacije bile drukčije, iz zračne luke prema hotelu nisu krenuli ni helihopterom ni jahtom, odnosno gliserom, već osobnim vozilima i kombijima.
Kao što smo već početkom travnja bili ekskuzivno najavili, Maideni će se u Splitu pripremati za predstojeću svjetsku turneju, vježbat će u Lori, a jučer smo snimili i prvi kontingent opreme koji se postavlja u dvorani i od danas je spremna za prve probe Britanaca na ovom “radnom odmoru”.

POSLJEDNJE DODANO: