Muškarac koji je skrivio nesreću u Konjskom bio je pod utjecajem alkohola, trenutno je u bolnici na liječenju

Policijska uprava splitsko-dalmatinska jutros je nadopunila vijest o prometnoj nesreći u utorak navečer u Konjskom u kojoj su dvije žene poginule.

U odnosu na prometnu nesreću koja se sinoć dogodila na  DC56  u mjestu Konjsko, a u kojem su smrtno stradale dvije osobe, na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetništva. Jedan od sudionika prometne nesreće odveden je na pružanje liječničke pomoći i zadobio je tešku tjelesnu ozljedu i zadržan je na daljnjem liječenju.

Policijski službenici su sinoć pronašli muškarca koji se dovodi u vezu s izazivanjem prometne nesreće, a  koji je nakon nesreće pješke pobjegao s mjesta događaja. Oko 21.20 sati spomenuti muškarac je pronađen u obiteljskoj kući iz koje je odbijao izaći, nakon čega su policijski službenici na silu otvorili vrata obiteljske kuće. Obzirom da je muškarac odbio postupiti po izdanoj zapovijedi policijskih službenika nad njim su uporabljena sredstva prisile.  Nakon pronalaska, muškarac je alkotestiran i utvrđeno je da se nalazi pod utjecajem alkohola. Odveden je u bolnicu, utvrđeno je da je i on u prometnoj nesreći zadobio ozljede i zadržan je na daljnjem liječenju. 

Nakon otpuštanja iz bolnice nad njim će se provesti istraživanje.

POSLJEDNJE DODANO: