KAROGLAN ODRŽAO OBEĆANJE

Hoće li Nikola Kalinić 36. rođendan proslaviti u svlačionici Hajduka?

Trener Hajduka Mislav Karoglan razgovarao je s bivšim napadačem Hajduka Nikolom Kalinićem o eventualnom povratku na Poljud. U ulozi igrača, naravno. Za sve drugo ima vremena. Podsjetimo da je Kaliniću ljetos istekao ugovor sa Hajdukom, a trener Ivan Leko unatoč želji svlačionice, pa i predsjednika Lukše Jakobušića, nije „vidio“ 35-godišnjeg napadača u svojim vizijama momčadi.

Karoglan je još prilikom predstavljanja na Poljudu u svom drugom mandatu na klupi Bijelih rekao da će prvom prilikom razgovarati s Kalinićem, a ta se prilika ukazala tijekom ove dvotjedne stanke u prvenstvu. Sastanka je bilo, što je dogovoreno, ne zna se. Nema sumnje da će Karoglanu možda i prvo pitanje na pressici uoči utakmice s Istrom 1961 biti baš u vezi Kalinića.

Kalinić će 5. siječnja proslaviti 36. rođendan, možda se to dogodi baš u svlačionici sa suigračima i stručnim stožerom, jer do tada će vjerojatno početi i pripreme za drugi dio sezone.

Otkako se vratio u Hajduk početkom 2022. godine, Kalinić je odigrao samo 30 utakmica, ali uglavnom je ulazio s klupe, a u toj smanjenoj minutaži uspio je zabiti osam pogodaka. Najvažniji je svakako bio onaj u derbiju protiv Dinama na Poljudu, bio je jedini strijelac za pobjedu u travnju 2022. godine. Treba naglasiti da su ga često ometale ozljede, tako da nije mogao dati svoj puni doprinos.

POSLJEDNJE DODANO: