IZVAN TERENA

Hajdukovi izazovi: Sigur izvan terena, Letaj i Vrcić ubrzavaju povratak

Niko Sigur je prisiljen na dvotjednu “pauzu” zbog neplanirane “ozljede zaustavljanja” koju je doživio tijekom nedavnog susreta s Varaždinom. Naš brzi i spretni veznjak morat će se povući s terena kako bi se oporavio od te lakše ozljede stopala koja mu je, na sreću, donijela samo privremeni odmor. Sigur planira završiti svoju rehabilitaciju prije nego što završi reprezentativna stanica, kako bi bio spreman za nove izazove.

Ali to nije sve što se događa u svijetu rehabilitacije. Elvis Letaj i Jere Vrcić, naši neustrašivi borci koji su prošli kroz operativne zahvate zbog ozljeda, također bilježe zavidan napredak. Letaj je prije tri mjeseca podvrgnut operaciji koljena i trenutno se kreće prema povratku na teren unutar iduća tri do četiri mjeseca. S druge strane, Vrcić je prošao sličan postupak prije šest tjedana i očekuje se da će se vratiti na teren u punom sjaju za samo dva mjeseca.

Dok pratimo ove igrače kroz njihove rehabilitacijske putove, nadamo se brzom oporavku i njihovom povratku na teren kako bi nastavili briljirati u dresu našeg kluba.

POSLJEDNJE DODANO: