ZABRINUTOST NA TRSTENIKU

Građani Splita prijavili neobične simbole uz zvona stanova, policija istražuje

Policijski službenici Druge policijske postaje Split su zaprimili nekoliko dojava građana o iscrtavanju simbola kraj zvona od stana, no, prema službenom priopćenju policije, za sada nema naznaka da je riječ o pripremi počinjenja kaznenog djela.

– Policijski službenici Druge policijske postaje Split zaprimili su nekoliko dojava o iscrtavanju simbola kraj zvona od stana, ali isto se za sada ne dovodi u svezu s pripremom počinjenja kaznenog djela.

U cilju poticanja suradnje s građanima, pozivamo sve koji primijete slične probleme da ih iz predostrožnosti odmah prijave policiji i svojem predstavniku stanara. Ova inicijativa naglašava važnost zajedničkog angažmana kako bi se očuvala sigurnost i mir u lokalnoj zajednici. – izvijestila je policija.

Policija Split ostaje otvorena za suradnju s građanima te poziva na odgovorno postupanje i promptnu prijavu svih sumnjivih aktivnosti radi daljnje istrage i očuvanja javne sigurnosti.

Damir Barbir, predsjednik Gradskog kotara Trstenik, također je istaknuo svoju zabrinutost nakon saznanja o nedavnim događajima iscrtavanja simbola kraj zvona od stana.

POSLJEDNJE DODANO: