VIJEST SAMO ZA ŽENE! Kraljica Nina Badrić donijela priznanje kompaniji Skincode Hrvatska!

U dvorcu Schadau na jezeru Thun u južnoj Švicarskoj i ove će se godine održati sastanak zastupnika dermokozmetičkog brenda Skincode iz 74 zemlje svijeta, u organizaciji prinčevske obitelji Massalsky, vlasnika Skincodea.

Na tom tradicionalnom skupu posebno priznanje dobit će, uz grčkog zastupnika, i predstavnik kompanije “Skincode Hrvatska”! Naime, Hrvati i Grci bit će ravnopravno proglašeni najboljim svjetskim nacionalnim zastupnicima za 2013. godinu!

Za tu veliku počast, kažu u kompaniji, svakako je najzaslužnija Nina Badrić, novo zaštitno lice Skincodea za Hrvatsku. Otkad je Nina priznala kako se zaljubila u Skincode, elitni švicarski brend doživio je strelovit uspon i u Hrvatskoj.

Nakon kampanje krajem prošle godine, Skincode je munjevito udvostručio prodaju, te ušao u sve najjače ljekarničke lance u Hrvatskoj, pa tako i u “Ljekarne Farmacia”, a narudžbe svakog mjeseca samo rastu. To su sjajne vijesti za kozmetičku branšu, jer se većina kozmetičkih kuća već duže vrijeme žali na recesiju i pad prodaje.

Nina Badrić u svibnju zajedno s Oliverom Dragojevićem kreće na turneju po Kanadi i Americi. Sa sobom će preko oceana sasvim sigurno nositi svoj novi, kako ga je nazvala, “kovčežić snova”, pun proizvoda “Skincode Age Lab” i “Skincode Exclusive”.

“Oduševljena sam!”, kaže Nina: “Skincode je čudesno otkriće za mene! Lice mi sja, i svi to primjećuju! Uz to, više ne moram razmišljati o tome što pokloniti nekoj prijateljici za rođendan: Skincode krema je upravo savršen poklon! Nisam sebična, neka i one vide kakva je to blagodat za kožu!”.

Riječ je, podsjetimo, o brendu koji je posebno istaknuo i najpoznatiji hrvatski dermatolog Dinko Kaliterna, koji Skincode smatra apsolutnom revolucijom na području njege lica i tvrdi kako je riječ o preparatima koji su momentalno broj jedan u svijetu dermokozmetike.

Tončica Čeljuska, ikona tv stila: Moj izbor je samo Skincode!

U kupnji Skincode kreme zatekli smo Tončicu Čeljusku, popularnu urednicu na Hrvatskoj televiziji, po općem sudu jedno od najljepših lica na našim malim ekranima.

“Znate, već dugi niz godina izlažem lice kamerama, reflektorima, teškoj televizijskoj šminki, a sve je to veliki stres za kožu”, kaže lijepa Tončica. “Dugo sam tražila kozmetiku kojom bih riješila taj problem i tek nedavno, na preporuku dermatologa, probala sam Skincode. Sad više ne razmišljam ni o čemu drugome: to je to!”

POSLJEDNJE DODANO: