BUDUĆI ZAŠTITNICI

Edukativne predstave o zaštiti okoliša oduševile najmlađe u Sinju

Proteklog tjedna, u prostorijama Palacine u Sinju, održan je niz edukativnih predstava namijenjenih djeci predškolske dobi. Ove posebne predstave, koje su bile prilagođene najmlađoj publici, posjetila su sva djeca iz Dječjeg vrtića Bili Cvitak, njegovih podružnica, te Dječjeg vrtića Blagovijest.

Predstave su osmišljene s ciljem podučavanja djece o važnosti brige za prirodu i okoliš. Kroz zanimljive i interaktivne sadržaje, najmlađi su na zabavan način učili o važnosti očuvanja okoliša i odgovornog ponašanja prema prirodi.

Nakon edukativnih radionica, djeci su podijeljeni posebni edukativni materijali, uključujući slikovnicu ‘Avanture hrabroga Pavla’ s motivima grada Sinja i bojanke na temu razvrstavanja otpada. Ova inicijativa omogućuje djeci da na praktičan način primijene naučene lekcije o ekologiji.

Ovaj program je realiziran zahvaljujući podršci Grada Sinja, koji je na javni poziv dobio odobrenje i financijska sredstva od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Grad Sinj ovim projektom nastavlja svoju posvećenost obrazovanju najmlađih o važnosti zaštite okoliša, svjesni da su upravo oni ključni za očuvanje i unapređenje kvalitete života u zajednici.

Grad Sinj ovim putem izražava zadovoljstvo uspjehom programa i poziva roditelje i djecu na daljnje sudjelovanje u sličnim edukativnim aktivnostima.

POSLJEDNJE DODANO: