DUBROVNIK U ŽALOSTI

Osnovna škola Lapad proglašava dan žalosti za preminulu učenicu

U dubokoj žalosti, zajednica Osnovne škole Lapad u Dubrovniku suočava se s tragičnim gubitkom jedne od svojih mladih učenica, S.P., koja je iznenada preminula 10. studenog 2023. godine. Nikolina Soko, ravnateljica škole, objavila je ovu tužnu vijest na web stranici škole.

Soko je izrazila sućut obitelji i školskoj zajednici te je istaknula da je u znak počasti i sjećanja na preminulu učenicu, Školski odbor donio odluku o proglašenju ponedjeljka, 13. studenog 2023. godine, Danom žalosti u školi. Na ovaj dan, nastavni satovi bit će skraćeni na 30 minuta, a u holu škole bit će postavljena knjiga žalosti dostupna od 8:00 do 15:00 sati za sve koji žele izraziti svoje suosjećanje.

Ovom prigodom, sve kulturno-sportske i druge školske aktivnosti bit će prilagođene i podređene Danu žalosti, kako bi se odala počast mladoj duši koja je prerano napustila svoje prijatelje, učitelje i obitelj.

Ravnateljica je pozvala sve članove školske zajednice da se pridruže u molitvi i mislima za pokoj njene duše i da pruže podršku jedni drugima u ovim teškim trenucima.

POSLJEDNJE DODANO: