PONOS DO NEBA

Dina Levačić stigla u Irsku, osvojila nagrade i upisala ime u povijest daljinskog plivanja

Splitska plivačica Dina Levačić podijelila je svoje oduševljenje na Facebooku nakon što je uspješno stigla u Irsku kako bi preuzela nagrade za svoje iznimne plivačke podvige. Unatoč izazovnom putovanju koje je uključivalo tri presjedanja aviona, odleđivanje aviona, kašnjenje u dolasku i vožnju autom “krivom stranom” tijekom 3.5 sati, Dina je stigla na svoje odredište s osmijehom na licu.

Veselila sam se ovom događaju, iako je put bio prilično naporan. Jučer prvim letom iz Splita krenule smo put Irske. Nakon izazovnih trenutaka, stigle smo na odredište. Vidjeti ljude koji te razumiju pogledom, razmijeniti iskustva sa njima, osmijehe, za mene je neprocjenjivo bogatstvo – napisala je Dina Levačić.

Glavni razlog njezinog posjeta Irskoj bilo je preuzimanje nagrada za svoje impresivno preplivavanje Fastneta i Galway Baya, ali i kako bi se barem na trenutak okrunila Irskom trostrukom krunom i Original trostrukom krunom. – navela je Dina.

Sada je i službeno još jednom moje ime upisano u povijest daljinskog plivanja. Hvala svima koji vjerujete u mene i moja ste podrška. – zahvalila se Dina.

POSLJEDNJE DODANO: