FOTO Poznati nizozemski MMA borac po drugi put posjetio “najslabije”: “Došao sam u Split i dirnula su me ova djeca”

Već drugu godinu za redom nizozemski kickboksač Alistair Overeem posjetio je vrtić Udruge Anđeli koja skrbi o djeci i osobama s invaliditetom. Ovim djelom boksač je pokazao kako najjači pomažu slabijima.

Tijekom svog boravka družio se s djecom. Medijima je kazao da je sretan što se ima priliku igrati s malim anđelima. S radošću je pristao ponovno doći i biti uz djecu s posebnim potrebama.

– Prošle godine nisam znao gdje idem, pratio sam prijatelja, a došao sam ovdje i dirnula su me ova djeca. Zato sam došao opet – izjavio je boksač.

Emotivna je bila i jedna od pokretnih pogona udruge Anka Đikić govoreći kako bi svijet puno ljepše izgledao da ima više ljudi poput Alistaira te da se na njega mogu ugledati svi – pogotovo vladajući!

 – Njima je to bila jedna od najvažnijih stvari jer ovo je drugi put da Alistair dolazi kod nas. Ono što mi je bilo posebno simpatično je što naša djeca bez obzira na to što ne komuniciraju odmah su ga  prepoznala, a i na ugodno iznenađenje i Alistair njih.  Od brojnih sportaša koji su nas posjetili u sjećanju nam je ostao Antonijo Plazibat koji je  svojoj prodaji artikala nadjenuo humanitarni karakter. Ono što je divno i što me veseli je da svjetski poznati sportaši posjećuju Anđele i time bi trebali biti pravi primjer i vladajućima i svima ostalima kako se treba ponašati!  – kazala je.

U našoj galeriji možete pronaći predivne osmjehe izazvane ovim posjetom, a naša fotoreporterka danas je imala puno malih ruku na pomoći. 

POSLJEDNJE DODANO: