DESNI BEK VATRENIH

Brzi gol Latviji je bitan, ali nećemo biti nervozni

Josip Stanišić uzdanica je Vatrenih na poziciji desnog beka, pogotovo u kontekstu ozljede Josipa Juranovića. Igrač Bayera iz Leverkusena (na posudbi iz Bayerna) na okupljanje reprezentacije stigao je u odličnoj klupskoj formi. Bayer je vodeća momčad Bundeslige, u 11 utakmica skupili su čak 31 bod, što će reći da su pobijedili u deset uz jedan remi. I gol-razlika je sjajna – 34:10.

Trener Xabi Alonso ima veliku ulogu, vidi se po našoj igri njegov rukopis. Momčad je u odličnoj formi, imamo i malo sreće, ali smo je zaradili. Vidjet ćemo dokle možemo dogurati. Možemo pozitivno gledati u budućnost – istaknuo je Stanišić koji zna recept za uspjeh u Latviji.

– Brzi gol je bitan, ali nećemo biti nervozni, znamo svoju kvalitetu, bitna je pobjeda, a ne koliko ćemo postići golova. Znamo da Latvijci nisu tako loši kao što je to sugerirao rezultat na Rujevici. Zato moramo biti maksimalno koncentrirani.

O dvoboju protiv Armenije…

Naravno da se nadamo da će Armenci ukrasti bodove Walesu, ali najprije subota, pa onda gledamo prema Armeniji. Svi smo optimistični i pozitivni – zaključio je Stanišić.

POSLJEDNJE DODANO: