HVIDRA 10. godinu zaredom organizira Memorijal Andrija Bartulić Toni

Udruga HVIDR-a Split i ove godine želi oživjeti sjećanje na velikog čovjeka Andriju Bartulića Tonija, hrvatskog branitelja, koji je tragično stradao nakon Domovinskog rata, žrtvujući i svoj život za vrijednosti i načela kojima se rukovodio u ratu za slobodu Domovine. Njegov prerani odlazak uskratio je njegovim suborcima i brojnim prijateljima mogućnost da mu se zahvale za sve što je učinio pa je i ovaj Memorijal prigoda da mu se iskaže svo poštovanje i zahvalnost za sve što je učinio.

Tako splitska HVIDR-a već desetu godinu zaredom organizira Memorijalni malonogometni turnir Andrija Bartulić Toni koji će se održati u petak 5. veljače, a u sklopu Memorijala u ponedjeljak 8. veljače održat će se i dobrotvorni koncert u HNK Split, s početkom u 20 sati.

Prepoznavši dugogodišnji rad Udruge “Anđeli“ Split koja se kao uostalom i njihova Udruga zalaže za prava osoba s invaliditetom, sav prihod od prodanih ulaznica, donirat će Udruzi “Anđeli“ Split koja će sredstva upotrijebiti za osiguravanje fizioterapeuta za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju.

Na koncertu će nastupiti Oliver Dragojević, Doris Dragović, Tiho Orlić, Klapa Rišpet, Giuliano te splitski glumac Pere Eranović. Program će voditi Edita Lučić Jelić.

Ulanice po 80 kuna mogu se kupiti na blagajni HNK-a .

POSLJEDNJE DODANO: