KBC Split “žila kucavica” Europskom prvenstvu u vaterpolu

U jeku zadnjih priprema i lijepih vijesti uoči početka Europskog prvenstva u vaterpolu,  stiže još jedna. Hrvatski vaterpolski savez kao jedan od organizatora natjecanja predvođen Renatom  Živkovićem, glavnim tajnikom HVS – a i izvršnim direktorom EP – a i Julije Meštrović, glavni ravnatelj Kliničkog  bolničkog centra u Splitu, uz prisustvo dr. Dinka Pivalice, postigli su dogovor da KBC Split bude zdravstvena  baza za zdravstvenu zaštitu svih aktera tijekom Europskog prvenstva. 

– Hrvatski vaterpolski savez, organizator ovako značajnog natjecanja kao što je Europsko prvenstvo,  uopće ne bi mogao dobro funkcionirati bez ovakve pomoći. KBC Split ustanova je s kojom smo i dosada,  svih ovih godina, besprijekorno surađivali u kontekstu svih reprezentativnih selekcija, pa i onih mlađih.  Kad god bismo imali neki problem, oni bi uvijek odradili svoj posao i na tome im zaista zahvaljujemo.  Vezano uz sami projekt organizacije Europskog prvenstva, u ime Hrvatskog vaterpolskog saveza, veliko  hvala svim djelatnicima KBC-a Split, a posebice ravnatelju Juliju Meštroviću. Uvjereni smo da ćete nam,  kao i dosad, biti na raspolaganju tijekom narednih petnaest dana. – poručio je Renato Živković.
 
– Meni je kao građaninu Splita, ponos da smo domaćini ovom Europskom vaterpolskom prvenstvu, da je  tu naša hrvatska reprezentacija, za koju svi mi snažno navijamo i od nje očekujemo najbolji mogući  uspjeh. U kontekstu prvenstva svi moramo pomoći i sudjelovati koliko god je to moguće. Klinički bolnički  centar Split rado se odazvao mogućnosti da bude zdravstvena baza za sve teže bolesne ili ozlijeđene  vaterpoliste. Nadam se da to ipak neće biti potrebno te da će svi sportaši biti zdravi – zdravi doći i kao  takvi vratiti se kući. – istaknuo je dr. Julije Meštrović

U Spaladium Areni dovršavaju se zadnji detalji, a uz KBC Split koji nam zdravstveno “čuva leđa“, vjerujemo da  je nezaboravna međunarodna sportska manifestacija pred nama. 

POSLJEDNJE DODANO: