Na groblju u Solinu sutra će biti pokopana djevojka koja je život izgubila u Veneciji

Na novom groblju u Solinu u četvrtak će na vječni počinak biti ispraćena djevojka koja je stradala u strašnoj prometnoj nesreći u Veneciji prošlog tjedna i njezino nerođeno dijete. Splitski par u Italiji je bio na medenom mjesecu, a bili su među putnicima koji su u autobusu pali s nadvožnjaka, a čak 21 osoba izgubila je život, među njima i djevojka od 24 godina. Njezin suprug liječi se u bolnici od posljedica nesreće.
Autobus je izletio s ceste i pao u blizini željezničke pruge u okrugu Mestre, koji je mostom povezan s Venecijom. Uzrok nesreće i dalje nije potvrđen iako se sumnjalo kako je vozaču autobusa tijekom vožnje pozlilo. Talijanski dužnosnici su rekli da je vozilo palo na električne vodove i zapalilo se, a autobus je prevozio turiste, među kojima Ukrajince, Francuze i Nijemce.
Podsjetimo, solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević proglasio je ponedjeljak, 9. listopada, danom žalosti na području grada i susjednih mjesta – Mravinaca, Kučina i Vranjica – u povodu tragične smrti 24-godišnjakinje.

POSLJEDNJE DODANO: