Rock n’ roll igranka u Kocki ove srijede!

Ove srijede (26.ožujka) klub Kocka vam donosi pravu rock n’ roll poslasticu. 

Prvi puta u Splitu Vlasta Popić punk-noise-pop bend iz Varaždina dolazi predstaviti svoj live album snimljen u zagrebačkom Klubu. Zajedno s njima pozornicu dijele splitski bend Šetači koji svojim pjesmama iznose svoja viđenja i doživljaje stvarnosti i svijeta oko sebe.

Ako ste se pitali kako zvuči iskazani bijes nad gitarima i bubnjem Vlaste Popić uz originalni zvuk života splitskih Šetača, dođite u Kocku i dajte potporu ovim mladih snagama hrvatske scene. 

Prije i poslije koncerta zvucima alternative i rock n’ rolla zagrijavati će vas uvijek veseli Kockin gost, Vedran iz Ilije i zrna žita.

Vlasta Popić je punk-noise-pop bend iz Varaždina nastao krajem 2007. Godine 2012. izbacili su debi album “Za očnjake” koji je našao svoje mjesto na top ljestvicama najboljih albuma 2012. U posljednje tri godine odsvirali su 150 koncerata u regiji, ali i preko granica bivše SFRJ. Početkom 2014. objavili su lajv album snimljen u zagrebačkom Klubu koji najavljuje drugi studijski album koji se snima ovo ljeto. Za prvu polovinu ove godine najavili su tridesetak koncerata diljem Europe.

Bend Šetači je osnovan u zimu 2006. godine od kada do danas prolazi kroz dosta kadrovskih promjena i kraćih pauza. Usprkos tim turbulentnim razdobljima, Božo i Hrvoje, Šetači od samog osnivanja, ostaju pri osnovnoj ideji i izričaju Šetača, a ta je da isključivo autorskim pjesmama, stilski raznovrsnim, na materinjem jeziku, iznesu pred svekoliko pučanstvo svoje viđenje i doživljaj stvarnosti i svijeta oko sebe, dakle tematika pjesama je život.

Šetači danas: Frane Miro Dobronić (solo/ritam gitara), Hrvoje Slipčević Klinjo (basooza) , Božo Gabrić (Brzi Šetač – glas, ritam gitara + usna armon’ka),Ivan Škvorc (saxofuckinfon) i bubnjar Toni Banov!

POSLJEDNJE DODANO: