U Rusulicu stiže ultrahumoristični Pedja Bajović, a na naš račun možete i besplatno na stand-up…

Pedja Bajović stiže u Split. Njegova stand up komedija (o parenju i razmnožavanju) ‘Muškarac’ održat će se u restoranu Rusulica u srijedu, 18. listopada, s početkom u 20.30 sati.

Predstava je opisana kao “predavanje o neupitnoj superiornosti ženskog roda, protkano instrukcijama za muškarce – kako sve to preživjeti te usput i uživati!”, a pokušat će dati odgovore na ova pitanja:

– Koliki je IQ zaljubljenog muškarca? Koliko to glasova ima žena? Koja je sličnost između glagola: ZApričati se, ZApiti se, ZAigrati se i ZAjebati se… Kada treba početi s čitanjem ‘neprijateljske’ literature? Sex: ženske face vs. muške misli! Je li brak stvarno institucija? Zašto je i kako batina iz raja izašla? Jesu li klinci početak kraja ili kraj početka? Strah, bol, tuga… i sat i pol smijeha! Dobrodošli!
Finger food uključen je u cijenu ulaznice od 20€. Ulaznice možete kupiti u caffe baru Belvedere, Velebitska 125 ili putem Adriaticketa.
Rusulica i DalmacijaNews časte vas ulaznicama za 4 osobe, označite koga vodite, izvlačenje je u srijedu ujutro. Svakako pogledajte raspored događanja u Rusulici do kraja mjeseca. Sretno. 

POSLJEDNJE DODANO: