Barakude večeras protiv Malte kreću po zlato na Europskom prvenstvu

Trećeg dana Europskog prvenstva u vaterpolu u splitskoj Spaladium Areni uoči utakmice naše muške reprezentacije protiv Malte održat će se svečano otvaranje. Prijenos od 20.30 sati bit će na HTV2, a zatim će u bazen uskočiti Barakude protiv Malte.

– Napokon smo dočekali otvaranje Europskog vaterpolskog prvenstva u Splitu u prekrasnoj Spaladium Areni pred prvu utakmicu muškog turnira. Očekujemo puno uzvanika, od predsjednika Vlade, ministara, predstavnika gradske vlasti, predsjednika uprava mnogobrojnih hrvatskih tvrtki i naših partnera te ono najvažnije, očekujemo Splićane i sve koji vole vaterpolo da dođu podržati našu reprezentaciju. Nadam se dobroj igri u spektakularnoj atmosferi te da ćemo doći do borbe za medalju, a naravno da se intimno nadamo i finalu. Želimo svu sreću našim momcima – najavio je Perica Bukić, izvršni direktor HVSa. 

Svi s nestrpljenjem očekujemo početak Europskog prvenstva u Splitu. Iza nas su duge pripreme, kao i naporno ljeto u kojem se igralo i Svjetsko prvenstvo. Vjerujem da smo odradili sve potrebno te da je reprezentacija spremna za početak prvenstva. Igramo u Splitu, u Hrvatskoj, u zaista predivnom ambijentu te je sigurno da ćemo dati sve od sebe kako bi ostvarili čim bolji rezultat – zaključio je izbornik Ivica Tucak. 

U Spaladium Areni gledatelji će moći uživati u najboljim ženskim i muškim ekipama europskog i svjetskog vaterpola – aktualnim svjetskim prvacima i doprvacima (Španjolska i Italija), europskim prvacima (Mađarska), Olimpijskim pobjednicima (Srbija) i naravno, domaćim Barakudama.

Ulaznice su dostupne za sve faze natjecanja, uključujući i polufinala i finala, a kupiti se mogu online ili na svim prodajnim mjestima Adriaticketa po pristupačnim cijenama navedenim u nastavku.

Za utakmice ženske konkurencije u prodaji su dnevne ulaznice koje uključuju sve utakmice toga dana, raspoređene po fazama:

Grupna faza natjecanja – 45kn

Četvrtfinala – 65kn

Polufinala – 85kn

Finala – 95kn

A ukoliko poželite gledati neku od najboljih svjetskih vaterpolskih momčadi, ulaznice muške konkurencije grupirane su po utakmicama (nije dnevna karta), a cijena im se razlikuje ovisno o fazi natjecanja:

Grupna faza natjecanja – 55kn

Osmina finala – 65kn

Četvrfinala – 75kn

Polufinala – 95kn

Finala – 115kn

Uz samu Arenu navijače očekuje bogat zabavni program sa sljedećim programom za prvi tjedan natjecanja:

– Ponedjeljak, 29. kolovoza: 22:00h – Zorica Kondža, Tedi Spalato, Goran Karan, Ante Gelo & Banov Band

– Utorak, 30. kolovoza: 21:00h – Matija Cvek

– Srijeda, 31. kolovoza: 22:00h – Mladen Grdović

Sva događanja koja se održavaju u „Jana Vodenom gradu“ u sklopu Spaladium Arene predviđen je nakon završetka zadnje utakmice u danu. Ulaz u Vodeni grad moguć je jedino s ulaznicama za Europsko prvenstvo.

POSLJEDNJE DODANO: