U prekidu pomorske linije zbog jakog vjetra, promet otežan i na kopnu!

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići na 258. km između čvorova Zadar centar i Zadar istok u smjeru Dubrovnika vozi se uz ograničenje brzine. – javlja HAK.
Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Mogući su odroni. Zbog mjestimice obilnije kiše i veće količine vode na kolniku na pojedinim cestama vozi se otežano.

Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. – navodi HAK.

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb na čvoru Varaždin zatvoren je izlazni krak iz smjera Goričana prema Varaždinu i ulazni krak iz smjera Varaždina prema Zagrebu.
Na autocesti A7 Rupa-Rijeka na čvoru Učka (Matulji) zatvoreni su izlazni krakovi iz smjera Rupe i Rijeke u smjeru Opatije i Pule.

Pomorski promet

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su:

– trajektne linije: Split-Vis, Suđurađ-Lopud-Koločep-Dubrovnik, Sobra-Prapratno;
– katamaranske linije: Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Jelsa-Bol-Split, Split-Vis, Novalja-Rab-Rijeka, Korčula-Hvar-Split;
– brodska linija Komiža-Biševo.
Tajekt na liniji 606 Trogir (Soline) – Drvenik M. – Drvenik V prevozi samo osobna vozla i teretna vozila do 3 tone na relaciji za Drvenik Mali.
Brod na liniji 807 Suđurađ-Lopud-Koločep-Dubrovnik plovi na relaciji Luka Šipanska-Lopud-Koločep-Dubrovnik bez pristajanja u luku Suđurađ.

POSLJEDNJE DODANO: