Splitski Most priopćenjem se obratio nakon izbora, HDZ je proglasio apsolutnu pobjedu

Volonterski i pošteni rad se isplati, objavu na društvenim mrežama oslovili su Mostovci.
Naš županijski vijećnik Ante Popović osvojio je 36% glasova na Neslanovcu, te 3 mandata, jako smo ponosni na njega i cijelu ekipu među kojima je naš bivši vijećnik Ivan Barišić, a kao vjetar u leđa je uvijek tu Ivana Ljulj Cvitanić, osnivačica građanske inicijative Za naš Neslanovac . Čestitke cijeloj ekipi koja je vrhunski radila zadnje 4 godine i čiji su rad građani prepoznali i nagradili. Vjerujemo da su oni nova vlast nakon 30 godina
Naša Tanja Soldić u Žrnovnici je odradila lavovski posao sa svojom ekipom i presudan je glas u formiranju većine. Vjerujem da će napraviti ono što je najbolje za Žrnovnicu.
Naš Matko osvojio je mandat na Brdima.
Čestitamo Nl Daniela Lolića koja je osvojila većinu na Lokvama, Nl Marina Krpetića koja je osvojila većinu u Gradu, Nl Marka Pavića koja je osvojila Kman, Nl Luke Kovač Leventina koja je osvojila Spinut, te Nl Marine Kovačević koja je osvojila Šine!
Mostovi vijećnici i dalje ostaju pomoć i podrška za sve projekte bitne za kotar i grad! – kažu.
Iz HDZ-a su zahvalili građanima.
Na razini sva 34 vijeća, HDZ je ostvario uvjerljivo najbolji rezultat od svih stranaka i lista u Gradu Splitu, odnosno osvojio je čak 108 vijećnička mjesta (45% ukupnog broja biranih vijećnika) te već sada ima većinu u 11 gradskih kotara i mjesnih odbora (Sitno Gornje, Sitno Donje, Srinjine, Kamen, Stobreč, Pujanke, Mejaši, Visoka, Plokite, Kocunar i Brda) dok u više drugih vijeća očekujemo formiranje koalicijske većine. Od srca čestitamo svim izabranim vijećnicama i vijećnicima s lista Hrvatske demokratske zajednice, a svim građankama i građanima Splita zahvaljujemo što su izašli na izbore i dali nam povjerenje.

POSLJEDNJE DODANO: